De Johan van Beverwijck

Dordrecht - Dordrecht
Toekomstig aanbod

€ 275.000,- tot € 1.000.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 225m2
Aantal kamers
1 - 5

Over dit project

DE JOHAN VAN BEVERWIJCK

De Johan van Beverwijck is een uniek appartementencomplex bestaande uit 53 koopappartementen gelegen midden in de stad boven op de voorzieningen.
De appartementen worden verdeeld over drie blokken , waarvan twee van acht verdiepingen en op de hoek naast de ING bank een van 4 verdiepingen .
Op de begane grond komen aan de Spuiboulevard zijde winkels en voorzieningen. Daarachter en op de eerste verdieping komt een inpandige parkeergarage voor bewoners.
Elke appartement krijgt een zeer ruim bemeten terras allen georiƫnteerd op het zuiden

Wat eerder al mogelijk was met eengezinswoningen in nieuwbouwwijken kan straks ook midden in de stad: kopers die zelf de indeling en grootte van hun eigen appartement bepalen.
Alleen de plaats van de drie liften en de verticale leidingen liggen vast. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt en een appartement kiezen van 80 tot 225 vierkante meter


Bent u genteresseerd om in de nabije toekomst op deze plek te wonen, schrijf u dan nu in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Johan van Beverwijck
Koopwoningen
53
Prijs
€ 275.000,- tot € 1.000.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuiden
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Warmtenet
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden