Het Wantij - Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dordrecht - Dordrecht
Actueel aanbod

€ 540.500,- tot € 699.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 139m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nieuwe ontwikkelingen op de punt van Stadswerven

De ontwikkeling van nieuwe woningen op Stadswerven staat niet stil. Op dit moment wordt volop gewerkt aan de verdere ontwikkeling van 'de punt’ van Stadswerven, vlakbij de nieuwe Prins Claus brug. In dit deelplan bevinden zich drie gebouwen, vanaf de Maasstraat en Werf van de Biesbosch gezien, kijkend richting het centrum van Dordt, is het linker gebouw als eerste aan de beurt. Dit markante gebouw omvat straks een divers aanbod van appartementen en stadswoningen. De twee andere gebouwen komen in een latere fase van de ontwikkeling aan bod.

Appartementen en stadswoningen
De 48 appartementen zijn gelegen aan het water van het Wantij, op de hoek met de Werf van Schouten, of aan het toekomstige plein. Volop keuze met mooie uitzichten over het water en/of de stad en een gunstige zonoriëntatie. Aan de andere zijde van het gebouw, aan de Werf van Schouten en Werf van Biesbosch komen 12 stadswoningen met drie woonlagen. In het binnengebied van het gebouw wordt een fraaie groene daktuin aangelegd. Hieronder komt een overdekte parkeergarage. Voor elke woning is een stallingsplek in deze garage inclusief, net als een externe berging.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Wantij - Appartementen
Start verkoop
17-05-2023
Koopwoningen
48
Prijs
€ 540.500,- tot € 699.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden