Oranjetuin

Dordrecht - Dordrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Oranjetuin is een nieuwbouwontwikkeling in de wijk Wielwijk in Dordrecht. Op de voormalige speeltuinlocatie aan de Piet Heynstraat worden 14 eengezinswoningen gerealiseerd. Hier woont u in een groene woonomgeving, in een fijne bestaande wijk én met alle voorzieningen op een steenworpafstand. De huizen in Oranjetuin zijn verdeeld over 2 woningblokken en zijn ontworpen met de voeten in het groen! Een deel van de woningen is gelegen aan het park op de plek van de voormalige speeltuin. Het parkeren is aan de achterzijde van de woningen gesitueerd.

Op het eiland van Dordrecht is het fantastisch wonen! Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt. Van dit eiland wilt u nier meer af. Naast heerlijke wandel- en fietspaden zijn er volop mogelijkheden om te voorzien in de dagelijkse behoefte. Overigens hoeft u niet binnen de wateren te blijven, met de uitstekende verbinding per auto of openbaar vervoer bent u in no-time in steden als Rotterdam en Breda.

Oranjetuin is in ontwikkeling. Interesse? Schrijf u in op de nieuwsbrief op de projectwebsite om op de hoogte te blijven!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oranjetuin
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden