Dordts Buiten (Plegt-Vos)

Dordrecht - Dordrecht
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 575.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 155m2
Kaveloppervlak
111 - 260m2

Over dit project

Dordts Buiten: aanbod Plegt-Vos

De verkoop van fase 1 is gestart!
Duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!

In het groene hart van Amstelwijck worden circa 190 woningen ontwikkeld en gebouwd door Plegt-Vos. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, seniorenwoningen twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, verspreid over drie deelgebieden met elk een eigen identiteit. Je woont hier in een rustige buurt met autoluwe zones waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De wijk heeft een optimale bereikbaarheid dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een nieuwe bushalte, en een snelle aansluiting op de A16 en N3, waardoor je zó in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Ook kun je gebruik maken van de duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub. De komende vier jaar zullen de woningen gefaseerd in verkoop worden gebracht.

Het plan
Op de prachtige, groene plek die Dordts Buiten is, besef je maar al te goed dat we zuinig moeten zijn op de natuur. In de wijk is alle ruimte voor flora & fauna en veel aandacht voor klimaatveranderingen in de toekomst. Zo worden er nestgelegenheden aangebracht voor vogels, vleermuizen en insecten, komen er waterbergingen, groene gevels en sedumdaken. De buurt wordt autoluw zodat kinderen er ongestoord op straat kunnen spelen en er worden uitdagende speelplekken gecreëerd.

Dankzij de extra zonnepanelen die op de woningen worden geplaatst, woon je hier energieneutraal (BENG 2=0). Dat is goed nieuws voor het milieu én ook voor je portemonnee! Dankzij een groenverklaring krijg je bovendien extra rentekorting op je hypotheek, zodat je de totale woonlasten nog verder verlaagt.

34 energieneutrale woningen
In Fase 1 van Dordts Buiten realiseert Plegt-Vos 34 ruime woningen in een stoere mix van metselwerk en hout. Je hebt keus uit maar liefst 7 verschillende types in verschillende afmetingen, elk in een eigen stijl, met een unieke ligging en ideale indeling. Ga je voor een woning met een plat dak en extra kamers op de tweede verdieping of heb je voorkeur voor een markante kap met topgevel? Feit is dat je de eerste jaren amper onderhoud hebt aan je woning dankzij het gebruik van duurzame materialen. Optionele uitbouwen en vrijstaande houten bergingen krijgen een groen sedumdak.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dordts Buiten (Plegt-Vos)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 425.000,- tot € 575.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden