Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Dordts Buiten (Plegt-Vos)

Dordrecht - Dordrecht
Actueel aanbod

€ 359.000,- tot € 575.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 155m2
Kaveloppervlak
112 - 260m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nu in verkoop: 20 energieneutrale eengezinswoningen (type A & B) vanaf € 359.000,- v.o.n.

De verkoop is gestart! Fase 1b bestaat uit 20 stoere woningen van type A en B. Er zijn 6 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling. De types C en D van fase 1a zijn op dit moment al in verkoop. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Bekijk alle woninginformatie op de interactieve kaart & schrijf je definitief in voor de woning van jouw voorkeur!
Ga naar www.wonenindordtsbuiten.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dordts Buiten (Plegt-Vos)
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 359.000,- tot € 575.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden