Dordts Buiten (Plegt-Vos)

Dordrecht - Dordrecht
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 143m2
Kaveloppervlak
121 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Pre-sale gestart fase 2a

18 eengezinswoningen
Het woonaanbod van Fase 2a is bekend en bestaat uit 18 stoere woningen verdeeld over drie types. Deze woningen staan in het hart van Dordts Buiten en ze zijn allemaal praktisch ingedeeld. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene waterrijke omgeving, met de sfeervolle binnenstad van Dordrecht op 15 minuten fietsafstand? In Dordts Buiten laat jij deze droom uitkomen!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Bekijk het aanbod van fase 2a nu op de interactieve kaart en laat ons alvast weten welke woning jouw voorkeur heeft via je persoonlijke account! Nog geen account? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Fase 2a: donderdag 27 juni in verkoop
Graag nodigen we je uit voor de start verkoop op donderdag 27 juni vanaf 16.00 tot 17.30 uur op de bouwlocatie van Dordts Buiten (Laan van Londen, aan de zuidkant richting Kilweg). Dit is hét moment waarop je je dan ook definitief kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Bij de start verkoop ontvang je de uitgebreide verkoopbrochure, de prijslijst en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dordts Buiten (Plegt-Vos)
Start verkoop
27-06-2024
Prijs
€ 400.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden