Louisa 's Weelde

Dordrecht - Dordrecht
Archief

€ 269.000,- tot € 539.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
412 - 1029m2

Over dit project

Louisa’s Weelde: wonen tussen Suikerbiet en Sushi

Wil je ’s ochtends wakker worden met het geluid van het fluiten van de vogels en het ruisen van de bomen? Verlang je naar een plek met de perfecte balans tussen stad en land? Aan de zuidkant van Dordrecht grenzend aan de Wieldrechtse Zeedijk en de achterliggende Louisapolder. Daar komt een bijzonder landelijk gelegen plek om te wonen: Louisa’s Weelde. Hier waan je je midden in een landschap van boomgaarden, knotwilgen, iepenlaantjes, grienden, bruggetjes en slootjes. En de dynamische binnenstad ligt op steenworp afstand. In Louisa’s Weelde pluk je de vruchten van twee werelden. Enerzijds de sereniteit van dorpse sfeer met zijn weidse polder (suikerbiet) en anderzijds de dynamische stad vol karakter en kleur (sushi).

Landhuizen in ‘natuurlijk’ Dordrecht
In Louisa’s Weelde komen 48 ‘landhuizen’ –vrijstaand en twee-onder-een-kap – op 3 verschillende erven. De huizen zijn met elkaar verbonden door een park en boomgaarden. Op ieder erf staat een boomgaard met daaromheen de woningen. Vanaf het erf heb je zicht op de diepe groene voortuinen en de vele doorkijkjes naar het achterliggende landschap en de naastgelegen groene gebieden. Hierdoor ontstaat jouw eigen ‘infinity garden’

Meer informatie

Kenmerken

Project
Louisa 's Weelde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 50 beschikbaar
Prijs
€ 269.000,- tot € 539.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden