Singel 271

Dordrecht - Dordrecht
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Comfortabel wonen in een appartement op een plek met een rijke historie, te midden van uitstekende voorzieningen en veel groen. Aantrekkelijk? Maak dan kennis met dit bijzondere project. Op deze prachtige locatie aan de Singel 271 te Dordrecht wordt het bestaande kantoorgebouw getransformeerd naar een fonkelnieuwe woonlocatie met huurappartementen met elk een eigen (dak)terras waarvan het overgrote deel gelegen is op het zuiden.

Met andere woorden, u kunt straks optimaal genieten van de zon op uw eigen terras, midden in de gezellige stad Dordrecht, bovenop de voorzieningen en omringd door groen. De appartementen worden op de 2e t/m de 7e verdieping gerealiseerd en op de begane grond en 1e verdieping komen winkels en voorzieningen/kantoorruimte.

DE LOCATIE
Woont u straks in een van de nieuwe appartementen aan de Singel 271, dan heeft u alle gemakken van de stad binnen handbereik. Zo is het maar 200 meter lopen naar het Centraal Station waar u de bus of trein kunt nemen naar waar u maar wilt. Het appartementencomplex ligt vlakbij het historische stadscentrum van Dordrecht met zijn vele monumenten, winkels, restaurantjes, theater, bioscopen en alle denkbare voorzieningen.

HOE ZIET UW DROOMAPPARTEMENT IN DORDRECHT ERUIT?
Afgelopen jaar zijn wij gestart met een enquête om de woonwensen van geïnteresseerden te inventariseren. Tijdens de uitwerking van de plannen zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de door eenieder in de enquête aangegeven voorkeuren en woonwensen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Schrijf u dan in op de projectwebsite www.singel271.nl. Zodra er meer informatie over de ontwikkeling van het appartementencomplex is, ontvangt u van ons een nieuwsbrief en wordt deze informatie gedeeld via de Facebookpagina.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Singel 271
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden