Singel 271

Dordrecht - Dordrecht
Toekomstig aanbod

Over dit project

HET PROJECT

Comfortabel wonen in een appartement op een plek met een rijke historie, te midden van uitstekende voorzieningen en veel groen. Aantrekkelijk? Maak dan kennis met dit bijzondere project. De appartementen worden op de 2e t/m de 7e verdieping gerealiseerd en op de begane grond en 1e verdieping komen winkels en voorzieningen/kantoorruimte. De appartementen zijn uiteraard per lift bereikbaar en vanaf de lift loopt u comfortabel binnendoor naar uw eigen appartement. Op het achtergelegen, afgesloten binnenterrein is er de mogelijkheid tot het parkeren van auto’s mocht hier behoefte aan zijn.

DE LOCATIE

Woont u straks in een van de nieuwe appartementen aan de Singel 271, dan heeft u alle gemakken van de stad binnen handbereik. Zo is het maar 200 meter lopen naar het Centraal Station waar u de bus of trein kunt nemen naar waar u maar wilt. Het appartementencomplex ligt vlakbij het historische stadscentrum van Dordrecht met zijn vele monumenten, winkels, restaurantjes, theater, bioscopen en alle denkbare voorzieningen.

HOE ZIET UW DROOMAPPARTEMENT IN DORDRECHT ERUIT?

Op deze prachtige locatie aan de Singel 271 te Dordrecht wordt het bestaande kantoorgebouw getransformeerd naar een fonkelnieuwe woonlocatie met luxueuze huur- of koopappartementen met elk een eigen (dak)terras waarvan het overgrote deel gelegen is op het zuiden.
Met andere woorden, u kunt straks optimaal genieten van de zon op uw eigen terras, midden in de gezellige stad Dordrecht, bovenop de voorzieningen en omringd door groen.
Wij zijn benieuwd hoe uw droomappartement eruit moet komen te zien. Groot of klein, koop of huur, met of zonder parkeerplaats, welk opleveringsniveau, etc. etc. Laat het ons weten door hieronder uw woonwensen in te vullen, zodat wij bij de ontwikkeling hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

www.singel271.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Singel 271
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden