Wonen in Volt

Dordrecht - Dordrecht
Toekomstig aanbod

€ 845,- p.m. tot € 1.465,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
62 - 108m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

In het hart van Stadswerven-Zuid verrijst een modern en levendig appartementencomplex. Onder de naam Volt ondergaat het voormalig Regiokantoor een unieke transformatie. Hier worden maar liefst 58 moderne, luxe huurappartementen in verschillende types en groottes gerealiseerd. Op deze energieke plek heb je een fantastisch uitzicht over de rivieren, het historisch centrum en de polders.

Volt biedt een divers woningaanbod, zo heb je de keuze uit verschillende maisonnettes, appartementen en penthouses. De huurappartementen hebben hoge industriƫle plafonds waarvan de meeste met een balkon of terras gericht op het zuiden. Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur en moderne luxe badkamer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Volt
Huurwoningen
58
Huurprijs (p.m.)
€ 845,- tot € 1.465,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden