Wervenkade - Dordrecht

Dordrecht
Actueel aanbod

€ 222.500,- tot € 1.445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
54 - 281m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Het stoere Wervenkade maakt deel uit van het omvangrijke nieuwbouwproject Stadswerven, dat uniek is voor Dordrecht en de omliggende Drechtsteden. De komende jaren wordt dit oostelijke waterfront omgetoverd tot een levendige en hoogwaardige woonwijk, met een mooie mixvan koop- en huurwoningen.

Nieuwe dynamische wijk
De eerste pioniers hebben hun intrek al genomen in dit bijzondere stukje Dordrecht. En de komende jaren komen er nog eens honderden woningen bij. Stadswerven ontwikkelt zich tot eennieuwe dynamische wijk, die refereert aan de industriële historievan de scheepsbouw. Het omliggende water, het ruige karakteren de overblijfselen uit die bloeiende industrie vormen de ankerpunten in deze grootscheepse transformatie.

Kansen voor iedereen
De gebiedsontwikkeling – op het kruispunt waar drie groterivieren samenkomen – biedt volop kansen aan nieuwe en bestaande Dordtenaren, ondernemers, gezinnen en tweepersoonshuishoudens van alle leeftijden. Zo is er alleruimte voor wonen, werken, cultuur, ontspanning en horeca. Het trapsgewijze gebouw Wervenkade geeft het gebied extra elan en fungeert straks als de nieuwe entree van deze unieke wijk in ontwikkeling.

Alles bij de hand
Stadswerven komt op de Kop van de Staart, rond de voormaligescheepswerf De Biesbosch. De integrale, ecologische en duurzame herontwikkeling betreft circa 70 hectare water en and in het hart van de Drechtsteden. Voorzieningen als scholen, winkels, ateliers, musea, galeries, horeca, een wijkcentrum, een jachthaven, groene pleinen en parkeerplekken krijgen hun plek in Stadswerven. Aan hotspots geen gebrek.

Project
Binnen Wervenkade zijn zeer uiteenlopende typen woningenbeschikbaar, met woonoppervlakten die variëren tussen circa 54 m2 en ruim 281 m2. De diversiteit van parkwoningen, Merwedewoningen, kadewoningen, appartementen en een penthouse biedt mogelijkheden voor iedere gezinssamenstelling. Voor jong én ouder.

Eigen parkeerplaats
Het exclusieve pand Wervenkade telt in totaal 63 woningen: 41 appartementen en 22 woningen van minimaal drie verdiepingen. Bij elke woning hoort een eigen privé-parkeerplaats.

Vrij woongevoel
De zeer ruime terrassen, de hoogwaardige afwerking, de luxueuzekeuken, de energieneutrale installaties, de duurzame materialenen het groene binnenhof geven je een heerlijk vrij woongevoel. Een gevoel dat nog eens versterkt wordt door het immense uitzichtop het omliggende ecologische park en het fonkelende water. Rust en ruimte pur sang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wervenkade - Dordrecht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
63 (waarvan 57 beschikbaar)
Prijs
€ 222.500,- tot € 1.445.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden