Content marketing bureau CliQi

De Tuinen van Krispijn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dordrecht - Dordrecht
Actueel aanbod

€ 292.500,- tot € 385.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 141m2
Kaveloppervlak
118 - 278m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

De Tuinen van Krispijn
De ontwikkeling van Krispijn in Dordrecht gaat verder! Nu de laatste woning van ‘De Bloei van Krispijn’ is opgeleverd, start binnenkort de verkoop van de volgende nieuwbouwfase aan de Patersweg: ‘De Tuinen van Krispijn’. Dit plan bestaat uit 51 ruime en duurzame eengezinswoningen, verdeeld over twee hofjes. Het project bevat 47 fraaie woningen met drie woonlagen (max. zes slaapkamers) en vier levensloopbestendige woningen met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Bij alle woningen zijn de keuken en badkamer inbegrepen. Bovendien heeft iedere woning een ruime en zonnige tuin. Heerlijk voor de kinderen of een zomerse BBQ avond!

Groen wonen
De Tuinen van Krispijn kent een bijzonder groen thema. Alle woningen zijn klimaatadaptief en worden onder andere opgeleverd met een regenwaterschutting en groendak op de berging. De binnenterreinen worden aangekleed met hedera beplanting langs de achterpaden en grastegels bij de parkeervakken. Alle bewoners krijgen een eigen parkeerplaats toegewezen. Ook voor een tweede auto en bezoekers is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Daarnaast zijn er twee elektrische deelauto’s en vier oplaadpunten aanwezig. Bij aankoop van een woning krijg je zelfs een proefabonnement op een elektrische deelauto cadeau! Verder zijn alle woningen energieneutraal. Dit zorgt niet alleen voor lage woonlasten, maar ook voor gunstigere leenvoorwaarden en € 15.000,- extra leencapaciteit bij hypotheekverstrekkers. Zo win jij én het milieu!

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in een woning? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief! Binnenkort gaat de projectwebsite online en vind je meer informatie over de woningen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met OZP Makelaars en Waltmann Makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuinen van Krispijn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
51
Prijs
€ 292.500,- tot € 385.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden