Content marketing bureau CliQi

Tromppark

Dordrecht - Dordrecht
Archief

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 143m2
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Tromppark
Ruime, duurzame woningen in de groene nieuwbouwwijk van Dordrecht.
Tromppark is een nieuwe groene woonplek nabij het historisch centrum van Dordrecht. Zeker voor liefhebbers van natuur is dit echt dé plek om te wonen. Dit kan in één van de in totaal 40 huurwoningen van Vesteda aan het Park. Het nieuwbouwproject is perfect voor u en uw gezin en bestaat uit vrijesector huurwoningen.

De woningen
Alle woningen zijn voorzien van 3 kamers op de eerste verdieping en een badkamer inclusief toilet en een tweede verdieping met een gelijk woonoppervlak. Hier zijn weer 3 kamers en is er ook op de tweede voldoende ruimte voor het opmaken van een slaapkamers,  kantoorruimte en/of een aparte berging. Elke woning heeft 6 slaapkamers.

Alleen de indeling van de begane grond verschilt. Er zijn namelijk drie type woningen beschikbaar.

Serrewoningen
In deze woning staat de serre in het middelpunt. Deze woning heeft aan de voorzijde namelijk een lichte serre die een verlenging van de keuken vormt.

Verandawoning
Voor wie op ieder moment van de dag voor of achter het huis wil neerstrijken, is de Verandawoning perfect. Een woning met aan de achterzijde een tuin en aan de voorzijde een veranda die uitkijkt op het park.

Hoekwoningen
In Tromppark zijn een aantal bijzondere hoekwoningen beschikbaar. Zowel bij de Veranda als bij de Serrewoningen. Het voornaamste verschil is dat de indeling van de begane grond kan verschillen met de tussenwoningen en daarbij ook extra raampartijen in de zijgevels geplaatst zijn. Nóg meer licht in deze zonnige woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tromppark
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
40
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden