Overkamp fase 3

Dordrecht
Actueel aanbod

€ 346.500,- tot € 346.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 100m2
Inhoud
300 - 300m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Wonen
De drie ranke woontorens die tegenover het Overkamppark in Dordrecht worden gerealiseerd maken onderdeel uit van het Gezondheidspark. Het Gezondheidspark wordt een bijzonder gebied. Een gebied waar wonen, sporten, winkelen en werken samen gaan.

De woningbouwlocatie Overkamppark neemt binnen het Gezondheidspark een bijzondere positie in. Vanwege het mooie uitzicht op het daadwerkelijke Overkamppark is het gebied met de drie woontorens hier ook naar vernoemd. Het vormt de overgang van het Gezondheidspark naar het gelijknamige groene Overkamppark. En langs deze locatie ligt een belangrijke toegangsweg richting de wijk Dubbeldam en een gedeelte van de wijk Sterrenburg. Kortom, een dynamisch gebied waar het uitzicht nooit zal vervelen!

Van de drie torens is de eerste inmiddels gerealiseerd, de tweede toren geheel verkocht en deze wordt opgeleverd medio 2020. De start verkoop van de derde en laatste toren is december 2019. Schrijf u nu in als geinteresseerde en we brengen u als eerste op de hoogte van de start verkoop!

Benieuwd naar wonen op hoogte?
Bezoek de modelwoning!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Overkamp fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 346.500,- tot € 346.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden