Content marketing bureau CliQi

De Kleine Sluys Poort

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dordrecht - Dordrecht
Actueel aanbod

€ 437.500,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 145m2

Over dit project

Strak en modern of liever een monumentale uitstraling?
Comfortabel wonen in een karakteristieke stadswoning, een luxe nieuwbouw appartement of in één van de appartementen die gesitueerd zijn in een hoogwaardig gerestaureerd, monumentaal pand, maar dan wel met de voorzieningen en het gemak van nieuwbouw?
Spreekt dit u aan? Dan laten wij u graag kennismaken met De Kleine Sluys Poort.
Alle voorzieningen in de buurt
Aan de voorzijde van de appartementen kijkt u uit op de Kalkhaven, de imposante toren van de Grote Kerk en de historische binnenstad met zijn vele monumenten. Dat betekent dat u de winkels, restaurantjes, theater, bioscoop en allerlei voorzieningen op loopafstand heeft.
Uitstekende bereikbaarheid
Met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A16 op. Zo bent u in een half uur op Rotterdam The Hague Airport en Rotterdam of Breda bereikt u in 20 minuten. Een auto heeft u overigens niet echt nodig, want de bus stopt vlakbij en ook het Centraal Station ligt op loopafstand. Ook handig en vooral leuk: neem eens een keer de waterbus. Deze vertrekt op 4 minuten loopafstand van De Kleine Sluys Poort.
De appartementen
De centrale hoofdentree van de appartementen, met uitzondering van appartement nr. 5, bevindt zich op de begane grond van het nieuwbouwgedeelte en is voorzien van een videofooninstallatie en postkasten. Op de begane grond bevinden zich hier verder o.a. de lift, het trappenhuis, de gemeenschappelijke fietsenstalling, de containerruimte etc.
De gemeenschappelijke fietsenstalling, die tevens bereikbaar is via het aan de achterzijde van het gebouw gelegen binnenterrein, wordt voorzien van voldoende aansluitpunten om bijvoorbeeld uw elektrische fiets op te kunnen laden. Appartement nr. 5 heeft een eigen entree gelegen aan de Sluisweg.

De 4 appartementen in de monumentale panden zijn allemaal compleet verschillend van indeling en beschikken over de luxe en het comfort van vandaag terwijl de originele details zoveel mogelijk worden behouden.
De monumentale panden kennen een rijke historie. Zo is het witte pand op hoek in 1871 gebouwd in opdracht van S.M. Hugo van Gijn, een vermogend houthandelaar en o.a. wethouder en lid van de Tweede Kamer. Later betrok hij ook het naastgelegen pand bij zijn woonhuis.

De 4 nieuwbouw appartementen zijn uiteraard strak en modern vormgegeven en beschikken net als de restauratie appartementen over extra hoge plafonds. Bij de meeste appartementen kunt u kiezen uit twee standaard indelingsvarianten.
De stadswoningen
De 5 stadswoningen beschikken standaard over 4 slaapkamers en een op het westen gelegen achtertuin met een berging. Het is mogelijk om de woning aan de achterzijde uit te bouwen. Verder kunt u optioneel ook kiezen voor bijvoorbeeld een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Uw auto kunt u, middels een parkeervergunning à € 120,-- per jaar (prijspeil 2020), direct voor de deur parkeren

Waar u straks ook woont in De Kleine Sluys Poort, u kunt altijd rekenen op een hoogwaardige afwerking met o.a. een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur en ook de badkamer wordt luxe uitgevoerd. Uiteraard kunt u alles nog helemaal naar uw eigen ideeën aanpassen.

Meer informatie is te vinden op de Projectsite www.dekleinesluyspoort.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Sluys Poort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 437.500,- tot € 675.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden