Wilgenwende - Wilgenkroon

Dordrecht
Actueel aanbod

€ 259.500,- tot € 277.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 80m2
Inhoud
201 - 209m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Wilgenkroon, het groene hart van Wilgenwende

Met de realisatie van Wilgenkroon krijgt Wilgenwende een echt hart. Centraal in de nieuwe wijk komt een appartementengebouw met 36 appartementen te staan dat een blikvanger wordt. Opvallend van architectuur en toch helemaal Wilgenwende. Het gebouw wordt omgeven door groen en water. En met verschillende appartementen is er altijd een type dat bij uw woonwensen past.

Kenmerkend voor Wilgenkroon zijn de grote buitenruimten. De balkons en loggia’s hebben minimaal een oppervlakte van circa 15 m2 en zijn gunstig gesitueerd op de zon. Daardoor beleeft u de natuur rondom Wilgenwende optimaal en kunt u genieten van de Biesbosch.
Wilgenkroon is een appartementengebouw in de groene rand van de stad en toch met de vele voorzieningen van Dordt binnen auto- en fietsbereik!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wilgenwende - Wilgenkroon
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 259.500,- tot € 277.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden