Wilgenwende - Wilgenveld fase 2

Dordrecht
Actueel aanbod

€ 382.500,- tot € 445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 146m2
Kaveloppervlak
225 - 344m2
Inhoud
417 - 438m3
Aantal kamers
3

Over dit project

Natuurlijk woning in Dordrecht met Wilgenwende

De nieuwe wijk Wilgenwende biedt u het beste van twee werelden, Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk woning en de naastgelegen, bestaande wijk Sterrenburg biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project.
Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen van 30 km per uur.

De woningen van Nieuwbouwproject Wilgenwende
 
Wilgenwende, bestaat straks uit circa 620 nieuwbouw  woningen en vrije kavels in verschillende typen en prijsklasse en zal in meerdere fasen gerealiseerd gaan worden. De architectuur is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren ’30. Brede dak overstekken, erkers, rollagen, fraaie bakstenen, keramische dakpannen, maar ook ruime voor- en achtertuinen; allemaal ‘ouderwetse’ kwaliteit. Bij deze stijl sluit de aanleg van bomenlanen, een brede ecologische zone en twee parken, als natuurlijke rustpunten, naadloos aan.

Wilgenveld
 
Wilgenveld, is de naam van het komende deelplan met 18 Patiobungalows met invloeden van de gewilde ‘jaren 30’ signatuur. De start verkoop van deze woningen is volgens prognose medio 2018.

18 patiobungalows
Compleet woonprogramma op de begane grond (woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer). Op de 1e verdieping nog twee slaapkamers met mogelijkheid om hier ook een badkamer te maken en de slaapkamer op de begane grond eerst als werk, hobby- of studeerkamer te gebruiken.
Patiotuin op het Oosten of het Westen. De Westtuinen liggen aan een watergang, de Wende.
Woning wordt aardgas vrij gebouwd en is voorzien van individuele warmtepomp.
Woonoppervlak 139 of 146 m2, prijsindicatie vanaf ca. € 382.500,-- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wilgenwende - Wilgenveld fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 382.500,- tot € 445.000,-
Type woningen
Geschakeld
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden