Wilgenwende - Wilgenveld

Dordrecht
Actueel aanbod

€ 369.800,- tot € 369.800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 150m2
Kaveloppervlak
93 - 93m2
Inhoud
673 - 673m3
Aantal kamers
4

Over dit project

Het nieuwe plandeel heeft als naam Wilgenveld. Het betreft hier 58 woningen verdeeld over drie types. In dit plan zijn er 18 Wende Patio-bungalows, 32 geschakelde woningen in acht blokken van vier deze hebben de naam Quadriga en er zijn ook 8 Dordtse Terraswoningen.

Wende Patio-bungalows
Ruime woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, met een eerste verdieping de mogelijkheid voor nog tweekamers en zelfs een tweede badkamer.
Woningen liggen aan het water genaamd de wende 

Quadriga woningen
Dit zijn ruime mooie eengezinswoningen in blokken van vier, de hoeken hebben een garage en mogelijkheid voor een zij-uitbouw, de tussen woningen zijn ruime confortabele woningen een tussenwoning plus,

Dordtse Terraswoningen
Dit is een bijzondere woning met een heel ruim terras op de zon, wonen op de verdieping met een mogelijkheid voor een grote woon/eet keuken op de begane grond of werkruimte (kantoor of praktijkruimte)
Een woning voor een heel breed publiek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wilgenwende - Wilgenveld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
45 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 369.800,- tot € 369.800,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden