Lokaal nieuws vrijdag 06 april 2018 Bron: De Bloei van Krispijn - 38 Koopwoningen

Start verkoop Bloei van Krispijn

Start verkoop zaterdag 14 April Van 11.00 uur tot 14.00 uur. Verkoop informatie centrum aan de Patersweg 53 te Dordrecht.

Het is lente en meteen een mooi geluid: de 38 koopwoningen van De Bloei van Krispijn gaan nu officieel in verkoop. 14 april komen we met alle informatie naar buiten. De makelaars zijn aanwezig om u te informeren en de verkoopbrochures over deze prachtige woningen uit te reiken. Iedereen die zich de afgelopen maanden heeft opgegeven is van harte welkom. Natuurlijk ook alle andere belangstellenden maar u moet dan wel opschieten want de interesse voor De Bloei is enorm groot. Ga anders nu al naar de website debloeivankrispijn.nl om uw gegevens achter te laten.
Kom dus zaterdag 14 april naar de Patersweg 53 te Dordrecht, daar staan we klaar om u te ontvangen met koffie en thee en alle verkoopinformatie en de mooiste afbeeldingen. Want De Bloei van Krispijn wordt fraai. Heel fraai. Tot 14 april!

 

Download hier de pdf

Meer weten over De Bloei van Krispijn - 38 Koopwoningen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dordrecht.

Aanmelden